Izvor: Danas, 30.Nov.2009, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh na sudu

Predsednik Srbije Boris Tadić i više državnih i sportskih funkcionera izaći će danas pred gradskog sudiju za prekršaje, zbog ispijanja šampanjca na stadionu „Crvene zvezde“, 25. septembra, nakon pobede fudbalske reprezentacije Srbije nad Rumunijom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić priznao prekršaj

Izvor: B92, 01.Dec.2009, 01:45

Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić pred prekršajnim sudijom priznao je da je kriv zbog ispijanja šampanjca na stadionu...Predsednik Srbije Boris Tadić priznao je na saslušanju kod sudije za prekršaje da je popio gutljaj šampanjca u loži stadiona Crvene zvezde posle utakmice Srbija - Rumunija,...

Nastavak na B92...

Tadić prihvatio odgovornost zbog ispijanja šampanjca (VIDEO)

Izvor: EMportal, 01.Dec.2009

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas na saslušanju kod sudije za prekršaje u Trećem opštinskom sudu da prihvata odgovornost za ispijanje gutljaja šampanjca na Marakani posle utakmice Srbija-Rumunija.

Nastavak na EMportal...

Tadić: U potpunosti prihvatam odgovornost

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Dec.2009

Predsednik Srbije Boris Tadić priznao je danas pred gradskim sudijom za prekršaje da je u VIP loži stadiona, nakon fudbalske utakmice Srbija-Rumunija, popio gutljaj šampanjca kako bi nazdravio pobedi srpskih reprezentativaca. "Nisam znao da je konzumiranje alkohola, makar samo u vidu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Tadić: Kriv sam, popio sam gutljaj (VIDEO)

Izvor: Cafe.ba, 01.Dec.2009

Predsednik Srbije Boris Tadić priznao je na saslušanju kod sudije za prekršaje da je popio gutljaj šampanjca u loži stadiona Crvene zvezde.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.