Dresovi Asana i Elbera na aukciji za malog Gavrila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 14:27

Dresovi Asana i Elbera na aukciji za malog Gavrila

Fudbalski klub Partizan donirao je dres Takume Asana sa potpisima svih igrača, koji će se naći na aukciji za šestomesečnog Gavrila Đurđevića, koji boluje od spinalne mišiće atrofije.

"FK Partizan nastavlja humanitarne aktivnosti, te se posle zvaničnog potpisivanja saradnje sa organizacijom "Budi human" priključio i individualnim akcijama pomoći za malog Gavrila, kao i za Tanju Lišanin iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ivanjice. Pored objava na zvaničnom Instagram profilu FK Partizanbelgrade u saradnji sa humanitarnom organizacijom "Budi human", FK Partizan je donirao i dres Takume Asana, sa potpisima svih igrača, koji će se naći na aukciji, posle koje će sva sredstva biti uplaćena za Gavrila Đurđevića", stoji u saopštenju crno-belih.

Kako se dodaje, Partizan je i uz Tanju u akciji koju je pokrenuo portal Info LIGA.

"U saradnji sa opštinom Ivanjica, gde će se dres Lazara Markovića sa potpisima igrača naći na aukciji od dvanaestog aprila, a sav novac od prodaje će za Uskrs biti uplaćen na Tanjin račun", navodi se.

Dres fudbalera Đovane Elbera za lečenje dečaka

Nekadašnji prvotimac Obilića Kuzman Babeu stavio je na aukciju dres fudbalera Đovane Elbera, a novac od prodaje biće namenjen za lečenje šestomesečnog dečaka Gavrila Đurđevića, obolelog od spinalne mišične atrofije, saopštila je danas humanitarna organizacija Zajedno za život.

Nakon osvajanja titule šampiona države 1998. godine, ekipa Obilića se u kvalifikacijama za Ligu Šampiona sastala sa ekipom Bajerna iz Minhena, a nakon meča koji je odigran u Minhenu, Babeu je razmenio dres sa legendarnim napadačem Bajerna i reprezentacije Brazila, Đovane Elberom.

"Dres Đovane Elbera je moja draga uspomena na utakmicu sa Bajernom, koja je obeležila našu generaciju u Obiliću nakon titule šampiona. Evo već 23 godine govorim da ne postoje te pare za koje bih ga prodao, ali sam saznao za slučaj malog Gavrila i želim da ovo bude moj doprinos humanitarnoj akciji", rekao je Kuzman Babeu.

Aukcija za dres Đovane Elbera trajaće do petka, početna cena je 1.998 dinara, a link za licitiranje je: https://www.limundo.com/kupovina/Humanitarne-akcije/Zajedno-za-zivot/DRES-DjOVANE-ELBERA-SA-MECA-BAJERN-OBILIC-ZA-GAVRIL/100834513
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.