Dragog čoveka Iliju Petkovića na večni počinak ispratile su stotine poštovalaca, a mesto je našao pored prijatelja Šekija (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2020, 16:02

Dragog čoveka Iliju Petkovića na večni počinak ispratile su stotine poštovalaca, a mesto je našao pored prijatelja Šekija (FOTO/VIDEO)

Bilo je potrebno samo dati loptu Iliji Petkoviću i pola posla je završeno, rekao je Petkov kup U prisustvu nekoliko stotina prijatelja, “romantičara” i igrača OFK Beograda sahranjen je danas u Aleji velikana na beogradskom Novom groblju Ilija Petković. Legendarni fudbaler, fudbalski trener i selektor na večni počinak je spušten u istu grobnicu gde je sahranjen i njegov dugogodišnji prijatelj i nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << saigrač iz OFK Beograda Dragoslav Šekularc. Opelpo je održano u crkvi Svetog Nikole na Novom Groblju, a poslednje reči sećanja na Petkovića i oproštaja od njega u ime svih rekao je njegov dugogodišnji prijatelj i kum Miša Smiljanić. Podsetio je Miša na Petkove igračke dane i čuvenu rečenicu saigrača: Bilo je potrebno samo dati loptu Iliji Petkoviću i pola posla je završeno.Na Petkovom kovčegu je bilo samo jedno obeležje – šal OFK Beograda.Sahrana Ilije Petkovića foto: N. I. Sahrana Ilije Petkovića foto: Đ. S. Sahrana Ilije Petkovića foto: Đ. S.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjen Ilija Petrović

Izvor: Danas, 02.Jul.2020

Legendarni fudbalski reprezentativac, trener i selektor Ilija Petković, koji je umro od korona virusa, sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, u prisustvu nekoliko stotina bivših i sadašnjih sportskih radnika i poštovalaca, od kojih je veliki broj poreklom iz njegovog rodnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.