Dobra vest za Junajted, Eriksen se oporavio i počeo da trenira

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 22:42

Dobra vest za Junajted, Eriksen se oporavio i počeo da trenira

Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen oporavio se od povrede članka i počeo da trenira sa ostatkom ekipe.

To je uoči utakmice u sredu sa Brentfordom potvrdio menadžer Mančester Junajteda Erik Ten Hag.

"Vratio se na teren, danas je nastavio kolektivne treninge, pa ćemo videti koliko će brzo napredovati i kad će biti u konkurenciji za sastav ekipe", rekao je Ten Hag.

Eriksen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ipak neće zaigrati u zaostaloj utakmici 25. kola Premijer lige protiv Brentforda na Old Trafordu, dodao je Holanđanin na konferenciji za novinare.

Danac se povredio na utakmici FA Kupa protiv Redinga pre više od dva meseca i njegov povratak na teren značiće mnogo Mančester Junajtedu u finišu sezone, jer se klub grčevito bori za plasman u Ligu šampiona, a uz to je i dalje u igri za trofeje u Ligi Evrope i FA Kupu.

Junajted je trenutno peti na tabeli Premijer lige, a četvrto mesto koje vodi u evropsku elitu drži Totenhem sa istim brojem bodova i boljom gol razlikom, ali londonski klub ima odigrana dva meča više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kristijan Eriksen se oporavio od povrede i počeo da trenira

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Apr.2023, 12:08

Danac se povredio na utakmici FA Kupa protiv Redinga Danski fudbalski reprezentativac Kristijan Eriksen oporavio se od povrede članka i počeo da trenira sa ostatkom ekipe, izjavio je menadžer Mančester Junajteda Erik Ten Hag. – Vratio se na teren, danas je nastavio kolektivne treninge, pa ćemo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.