Dobio prvi poljubac posle pandemije, navijači Liverpula zavapili: Klope, vrati Srbina, mi ovo nemamo

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2020, 18:56

Dobio prvi poljubac posle pandemije, navijači Liverpula zavapili: "Klope, vrati Srbina, mi ovo nemamo"

Partija koja je očarala fudbalsku Evropu, Dedrik Bojata se zaboravio....

Fudbal se vratio, kako reče Bekenbauer, ceo svet je danas gledao samo u Nemačku, bilo je uzbuđenja, neočekivanih rezultata, a Herta je rasturila Hofenhajm u gostima.

Pošto u najjačim ligama lopta miruje, pred očima je bio i Marko Grujić koji je odigrao fantastičnu utakmicu.

Fudbaler Liverpula koji je več drugu godinu na pozajmici u Berlinu je bio neverovatan, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << procenat pasa 80%, 9 od 11 dugih lopti, dobio više od polovine duela na sredini, dominirao u igri glavom (4 od 5), bio sjajan u defanzivi, oduzeo šest lopti, jednostavno pohapsio je čitav vezni red rivala.

Navijači Liverpula su očarani.

Derik Bojata je zaboravio na pravila pa je poljubio Grujića.

Navijači Liverpula kažu da ne mogu da dočekaju da se Srbin vrati, da u timu takvog igrača nemaju. Podsetimo on je prvo Klopovo pojačanje.Grujić je asistirao kod gola.

"Mogao bi da nasledi Milnera", "Sjajna alternativa za Fabinja", "Nema svrhe trošiti novac u vezi, imamo Grujića, takav tip igrača nam nedostaje", komentari su na sajtovima navijača.

"Kakav Nabi Keita, Grujić je mnogo bolji igrač i već dugo igra na najvišem nivou", konstatuju "Skauzeri".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KLOP DOBIO ULTIMATUM ZBOG SRBINA: Moraš da vratiš Grujića, takvog igrača nemamo!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2020

Cela Evropa je gledala Bundesligu! Potvrda tome dolazi iz Engleske, gde su navijači Liverpula s velikom pažnjom posmatrali utakmicu Herte i Hofenhajma. A, razlog je - Marko Grujić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.