Đukić pozvao i Mrdakovića

Izvor: B92, 28.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić pozvao i Mrdakovića



Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić pozvao je napadača kineskog Đijana Miljana Mrdakovića u sastav tima za Olimpijske igre. Mrdaković se već u ponedeljak priključio pripremama nacionalnog tima u Čangčunu i selektor Đukić će na njega računati već na pripremnoj utakmici protiv Kine, koja je na programu u utorak.

26-godišnji Mrdaković, bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mladi reprezentativac, nastupao je za OFK Beograd, a zatim, između ostalih, i za belgijski Gent, austrijski Salcburg i portugalski Gimaraeš.

Od ove godine je član Đijana, ekipe koju predvodi bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković.

Mrdaković je treći i poslednji 'stariji' igrač u sastavu Đukićevog tima, posle golmana Vladimira Stojkovića i veznog igrača kineskog Šandonga Aleksandra Živkovića.

"Sa izuzetnim zadovoljstvom sam prihvatio poziv selektora Đukića da učestvujem na Olimpijskim igrama. Dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri u mlađim kategorijama dodao sam tako i učešće na Olimpijadi, što svakako predstavlja krunu moje dosadašnje karijere. Spreman sam i fizički i psihički i nadam se da ću pomoći u ostvarenju naših rezultatskih očekivanja", rekao je Mrdaković.

Đukić sada na raspolaganju ima 19 igrača, a u utorak bi iz Fife trebalo da sazna status Kačara, Tošića, Đorđevića i Babovića, koji još uvek nisu dobili dozvolu klubova da se priključe reprezentaciji.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Miljan Mrdaković Đukin olimpijac!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2008

Selektor olimpijske fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić pozvao je napadača kineskog Đijana Miljana Mrdakovića u sastav za učešće na fudbalskom turniru najveće svetske smotre sportista.

Nastavak na Mondo...

Đukić pozvao i Miljana Mrdakovića!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2008

BEOGRAD - Selektor olimpijske fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić pozvao je napadača kineskog Đijana Miljana Mrdakovića u sastav za učešće na turniru najveće svetske smotre sportista. Mrdaković se priključio pripremama nacionalnog tima u Čangčunu i Đukić planira da ga uvrsti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.