Đukić pozvao i Miljana Mrdakovića!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić pozvao i Miljana Mrdakovića!

BEOGRAD - Selektor olimpijske fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić pozvao je napadača kineskog Đijana Miljana Mrdakovića u sastav za učešće na turniru najveće svetske smotre sportista. Mrdaković se priključio pripremama nacionalnog tima u Čangčunu i Đukić planira da ga uvrsti u tim u prijateljskom meču protiv Kine .
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Mrdaković je svojevremeno bio napadač OFK Beograda, a potom je igrao u portugalskom Gimaraešu. Od skora je član Đijana, ekipe koju trenira srpski trofejni stručnjak Ljubiša Tumbaković.

Dolaskom Mrdakovića koji ima 26 godina, kompletirana je lista od trojice igrača starijih od 23 godine - pored njega tu su još kapiten Vladimir Stojković i Aleksandar Živković, koji takođe igra u Kini, u klubu Šandung.

Interesantno je da Đukić u navalnom redu ima sve bivše i sadašnje igrače OFK Beograda - uz Mrdakovića, tu su još Đorđe Rakić i Andrija Kaluđerović.

Mrdaković je bio oduševljen pozivom Đukića.

"Dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri u mlađim kategorijama dodao sam tako i učešće na Olimpijadi, što svakako predstavlja krunu moje dosadašnje karijere. Spreman sam i fizički i psihički i nadam se da ću pomoći u ostvarenju naših rezultatskih očekivanja", rekao je Mrdaković.

Dolaskom Miljana Mrdakovića Đukić na raspolaganju ima 19 igrača, a FS Srbije nastavlja sa borbom za dobijanje i preostale četvorice (Duško Tošić, Gojko Kačar, Stefan Babović i Filip Đorđević) pozvanih igrača iz evropskih klubova.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.