Đukić: Želimo da osvojimo LE

Izvor: B92, 31.Avg.2013, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Želimo da osvojimo LE

Trener Valensije Miroslav Đukić rekao je da je cilj 'slepih miševa' ove sezone osvajanje Lige Evrope.

Valensija se nalazi u grupi A drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja sa Svonsijem, St Galenom i Kubanom iz Krasnodara.

Pred nama su dobri protivnici, ali moramo da se dokažemo. Iako nas očekuje velika konkurencija, imamo velike ambicije“, rekao je Đukić, „Verujem da smo tim koji može da pobedi svakoga, ali ne smemo da se opustimo“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Od svih protivnika u grupi, Đukić se posebno osvrnuo na Svonsi.

Svonsi je tim koji je forsira tipični engleski fudbal, sa dosta pasova i ima veliki broj španskih igrača. Odgovara nam da igramo protiv takve ekipe, a to takođe gledaocima garantuje lep i atraktivan fudbal“, rekao je Đukić.

Takmičenje u Ligi Evrope počinje 19. septembra, a Valensija na „Mestalji“ tada dočekuje Svonsi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukić: Želimo da osvojimo LE

Izvor: B92, 31.Avg.2013

Trener Valensije Miroslav Đukić rekao je da je cilj 'slepih miševa' ove sezone osvajanje Lige Evrope...Valensija se nalazi u grupi A drugog po rangu evropskog klupskog takmičenja sa Svonsijem, St Galenom i Kubanom iz Krasnodara...„Pred nama su dobri protivnici, ali moramo da se dokažemo. Iako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.