Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2023, 16:53

Đorđević: Očekuju nas izuzetno teški izazovi protiv Engleske i Severne Irske

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Đorđević izjavio je danas da je zadovoljan atmosferom u timu i optimizmom uoči nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. za igrače do 21. godine.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Teški izazovi protiv Engleske i Severne Irske

Izvor: B92, 09.Okt.2023

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Đorđević izjavio je da je zadovoljan atmoferom u timu i optimizmom uoči nastavka kvalifikacija za EP...Mlada reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, a "orlići" će pre odlaska u Englesku odraditi dva treninga u Sportskom centru Fudbalskog...

Nastavak na B92...

Kadeti počinju kvalifikacije za EP, selektor Jovan Damjanović pozvao 21. igrača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2023, 12:47

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije (U17) Jovan Damjanović saopštio je danas spisak igrača za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.