Direktor Hajduka brine zbog duela sa Crvenom zvezdom

Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Hajduka brine zbog duela sa Crvenom zvezdom

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Direktor kulskog Hajduka Aleksandar Vlaškalić apelovao je u sredu na Ministarstvo unutrašnjih poslova, Fudbalski savez Srbije, Zajednicu superligaša i upravu Crvene zvezde da mu pomognu da obezbedi susret ta dva kluba u 10. kolu Super lige.

Vlaškalić je pozvao policiju da ne dozvoli navijačima bez ulaznica da udju na stadion u Kuli, što se, kako tvrdi, redovno dešava već godinama na utakmicama izmedju Hajduka i Zvezde.

"Problem je sa organima javnog reda i mira koji nam godinama pričaju da ne mogu da održavaju red i mir izvan stadiona, već im je lakše da to rade na njemu, pa navijači konstantno na tribine dolaze bez ulaznica", istakao je direktor Hajduka.

Vlaškalić je naglasio i da je Zvezda tada, dva sata pre utakmice, na sastanku s predstavnicima Zajednice superligaša i MUP-a obećala da će platiti karte za 1.200 navijača koji su na stadion ušli bez ulaznica.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hajduk od Zvezde traži 1,2 miliona dinara

Izvor: S media, 27.Okt.2010

Aleksandar Vlaškalić, direktor Hajduka iz Kule, apelovao je na Ministarstvo unutrašnjih poslova, Fudbalski savez Srbije, Zajednicu superligaša i upravu Crvene zvezde da mu pomognu da obezbedi susret ta dva kluba u 10. kolu Superlige koji je na programu za vikend...Vlaškalić je pozvao policiju da...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.