Derbišir trajno u Olimpijakosu

Izvor: B92, 19.Jun.2009, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derbišir trajno u Olimpijakosu

Grčki fudbalski klub Olimpijakos saopštio je da je postigao dogovor sa engleskim premijerligašem Blekburnom oko trajnog transfera napadača Meta Derbišira.

Grčki šampion nije objavio finansijske detalje ali su mediji preneli da će ceo transfer koštati Olimpijakos tri miliona evra, a 23-godišnji fudbaler će u Atini igrati tokom naredne četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine. Derbišir je došao u Olimpijakos iz Blekburna na pozajmicu u zimskom prelaznom roku i u igru je uglavnom ulazio sa klupe, ali je na 13 mečeva postigao čak osam golova.

On je prošlog meseca bio dvostruki strelac na meču protiv AEK-a u finalu Kupa Grčke (4:4) i navijači su ga proglasili za heroja tog finala, a klub iz Pireja je slavio u toj utakmici posle boljeg izvođenja penala.

Derbišir je prošle sezone za Blekburn odigrao 22 meča i postigao 5 golova, a u karijeri je za taj klub odigrao 54 utakmice na kojima je postigao ukupno 12 golova.

Napadač je nastupao i za mladu reprezentaciju Engleske, za koju je odigrao 13 mečeva na kojima je postigao šest golova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pijetlović u Kotoru!

Izvor: Press, 18.Jun.2009, 23:05

Vaterpolista Partizana na pragu prelaska u crnogorski Kataro, gde već igra njegov brat blizanac Gojko. Pijetlović pristao na transfer, čeka se dozvola crno-belih. Vaterpolista Partizana Duško Pijetlović na pragu je prelaska u crnogorski Kataro, koji će naredne sezone igrati u Jadranskoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.