Izvor: Beta, 30.Mar.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demikelis optužen za kladjenje

Fudbaleri Mančester sitija Martin Demikelis optužen je za "nedolično ponašanje u vezi s kladjenjem", saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).Kako se navodi, odbrambeni fudbaler Mančester sitija je "12 puta prekršio pravilo E8 pravilnika FA" u vezi s fudbalskim utakmicama od 22. do 28. januara.Demikelis do utorka u 17.00 ima pravo da odgovori na optužbe FA.Na osnovu pravilnika FA, fudbaleri nemaju pravo da se direktno ili indirektno klade, daju savete u vezi s kladjenjem na utakmice u kojima su učestvovali ili će učestvovati tokom sezone ili na koji mogu da imaju bilo kakav uticaj.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demikelis optužen za klađenje

Izvor: Mondo, 30.Mar.2016

Fudbaleri Mančester sitija Martin Demikelis optužen je za "nedolično ponašanje u vezi s klađenjem", saopštio je danas Fudbalski savez Engleske..Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan..  Odbrambeni fudbaler Mančester sitija Martin Demikelis je "12 puta prekršio pravilo E8 pravilnika Fudbalskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.