Demikelis optužen za klađenje

Fudbaleri Mančester sitija Martin Demikelis optužen je za "nedolično ponašanje u vezi s klađenjem", saopštio je Fudbalski savez Engleske (FA).

Kako se navodi, odbrambeni fudbaler Mančester sitija je "12 puta prekršio pravilo E8 pravilnika FA" u vezi s fudbalskim utakmicama od 22. do 28. januara.

Demikelis do utorka u 17.00 ima pravo da odgovori na optužbe FA.

Na osnovu pravilnika FA, fudbaleri nemaju pravo da se direktno ili indirektno klade, daju savete u vezi s klađenjem na utakmice u kojima su učestvovali ili će učestvovati tokom sezone ili na koji mogu da imaju bilo kakav uticaj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије