De Jong već viđen na Old Trafordu

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 23:20

De Jong već viđen na "Old Trafordu"

Fudbalski klub Mančester junajted postigao je dogovor sa Barselonom o transferu fudbalera Frenkija de Jonga na "Old Traford", preneli su britanski mediji.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), Junajted će platiti više od 65 miliona evra za transfer, kao i određene bonuse.

Transfer nije završen pošto postoje još neka pitanja koja bi trebalo rešiti, ali sve ide u dobrom pravcu u vezi sa dolaskom 25-godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Holanđanina na Old Traford, naveli su izvori.

Mančester junajted nije doveo nijednog igrača u letnjem prelaznom roku, a novi trener Erik ten Hag je u ponedeljak na treningu vodio ekipu sastavljenu od igrača koji ovog meseca nisu igrali za svoje reprezentacije.

Ekipa Mančester junajteda će 8. jula otići na predsezonsku turneju po Tajlandu i Australiji. Ten Hag želi da De Jong bude do tada u ekipi, iako nije određen rok za transfer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.