Da li je s***e za fudbal što je Danska otišla na Mundijal pre Irske? Ti si sramota za novinarstvo

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je s***e za fudbal što je Danska otišla na Mundijal pre Irske? Ti si sramota za novinarstvo

Rasprava slektora Danske i irskog novinara u miks zoni

Umesto da slavi uspeh sa Danskom i zaslužen plasman na Mundijal u Rusiju, selektor ove reprezentacije Age Hareide besan je sinoć napustio Dablin.

Norvežanina je pogodilo pitanje irskog novinara posle meča u miks zoni, toliko da je doveo u pitanje čak i njegov kredibilitet.

"Način na koji razgovaraš sa mnom je sramotan. Ne želim da ti dam izjavu, jer si sramota za novinarstvo. Način >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na koji se obraćaš čoveku je sramotan. Pitao si me da li je s***e za internacionalni fudbal što smo otišli na Mundijal pre Republike Irske? Pokazali smo to večeras", urlao je Hareide u miks zoni pre nego što je besan otišao iz iste.

S razlogom, pobeda od 5:1 mu je bila više nego dovoljan argument da poklopi Irca.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.