DŽAJIĆ DEMANTOVAO ĆIRU: Evo zašto STVARNO Blažević nije došao u Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 14:23

DŽAJIĆ DEMANTOVAO ĆIRU: Evo zašto STVARNO Blažević nije došao u Zvezdu

Posle mnogo godina je odlučio da progovori na ovu temu.

Samo dva dana pre 88 rođendana se upokojio fudbalski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević. Ostaće upamćeno da je mnogo puta pominjao kako je želeo u Zvezdu, ali da je blokiran zato što je Hrvata. Ipak, u razgovoru za Telegraf sve je to demantovao Dragan Džajić koji je u to vreme sa Vladimirom Cvetkovićem odlučivao o svemu što se tiče kadriranja kod crveno-belih.

- Ćiro i ja smo se poznavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugi niz godina. Bio je odličan trener, neuobičajen za prostore bivše Jugoslavije. Jednostavno, bio je specifičan. Na njega gledam kao na uspešnog trenera. Uvek smo imali korektnu saradnju, i kad je Zvezda bila u pitanju, a i što se tiče igrača koji su dolazili ovde. Bio je korektan, i tako ga i pamtim - počeo je Džajić.

Prokomentarisao je Džajić i zašto Blažević nikada nije došao u Crvenu zvezdu.

- To je priča koja kruži godinama. Jedan tadašnji član uprave i njegov prijatelj i poznanik je razgovarao sa njim, ali mi drugi iz Zvezde nismo, ali znali smo tu vest iz novina i često smo je komentarisali. Po tome kakav je on trener bio i po njegovim kvalitetima, on je mogao da bude trener Zvezde, ali o njegovom ozbiljnijem dovođenju, bar koliko ja znam, nije bilo reči - zaključio je Džajić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.