Izvor: Pančevac-online.com, 25.Nov.2022, 19:01

DRŽAO IH U KRUGU NA CENTRU: Piksi uoči treninga igračima održao govor od 20 minuta

  Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković, uoči današnjeg treninga, okupio je igrače na centru terena i održao im govor dug 20 minuta. Novinari nisu mogli da čuju šta je Piksi rekao igračima, ali sama činjenica da ih je toliko dugo „držao u krugu“ govori da nije zadovoljan izdanjem protiv Brazila i da će prvo […] The post DRŽAO IH U KRUGU NA CENTRU: Piksi uoči treninga igračima održao govor od 20 minuta appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Song: Teška utakmica, odlučujuća

Izvor: B92, 25.Nov.2022

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliju Sise rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Katara na Svetskom prvenstvu..."Utakmica je bila teška, odlučujuća, jer su obe ekipe izgubile u prvom kolu. Prvo poluvreme smo dobro kontrolisali i mogli smo da postignemo više od jednog gola. Kod 2:0 smo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.