DONELA VAŽNU ODLUKU: Anastasija nakon gubitka bebe napušta Španiju i vraća se u Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 12:25

DONELA VAŽNU ODLUKU: Anastasija nakon gubitka bebe napušta Španiju i vraća se u Beograd

Njoj je trenutno najveća podrška njen izabranik Nemanja Gudelj, ali i porodica koja živi u Srbiji.

Anastasija Ražnatović i njen izabranik Nemanja Gudelj pre dva dana saopštili su da su izgubili bebu.

Njih dvoje već neko vreme žive u Sevilji, gde Nemanja igra za tamošnji fudbalski klub, a kada su obavestili javnost da čekaju devojčicu, plan je bio da se cela porodica nastani u Španiji.

Ipak, Anastasija je nažalost izgubila bebu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako se sad navodi želi da se vrati u Srbiju kako bi u teškim trenucima bila uz svoju porodicu.

Kako "Blic" navodi, Anastasija je dobila španske papire, te to više nije razlog zbog kojeg nije mogla da doputuje u svoju zemlju.

- Pošto prolazi kroz veoma težak period, želi da neko vreme bude sa porodicom. Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila svoj profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja i on joj je najveća podrška - navodi upućeni izvor.

Ražnatovićeva će sada prvi put videti i mlađeg sina svog brata Veljka, Krstana, koji je rođen drugog dana Uskrsa.

- Mnogo joj je teško palo što nije mogla da vidi Veljkovog i Bogdaninog drugog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i srećna je zbog toga. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju Ocokoljić, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - priča izvor Informera.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.