Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2024, 17:56

DINAMO IMA ODGOVOR: Hajduk nije jedini koji vraća reprezentativce!

Modri hoće iskusnog Hrvata Ove zime su bombe eksplodirale u hrvatskom fudbalskom svetu, a sada se čini da bi jedna od najvećih mogla biti povratak Dejana Lovrena na Maksimir. Nakon angažovanja poznatih imena poput Ivana Perišića i Josipa Brekala od strane Hajduka, Rijeka je odgovorila dovođenjem Marka Pjace, a Dinamo je predstavio Marka Roga. Međutim, ... Read more
The post DINAMO IMA ODGOVOR: Hajduk nije jedini koji vraća reprezentativce! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinamo uzvraća Hajduku – Lovren na "Maksimiru"?

Izvor: B92, 13.Feb.2024

Nakon što je Hajduk ove zime privoleo Ivana Perišića i Josipa Brekala da dođu u Split, Dinamo ima nameru da u Zagreb vrati Dejana Lovrena.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.