DEJO OPLEO PO NOVINARU: Da li si bolestan?

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJO OPLEO PO NOVINARU: Da li si bolestan?

Predstavljanje novog selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiše Tumbakovića ostala je u senci incidenta, odnosno svađe predsednika FSCG Dejana Savićevića s novinarima.

Čim je završen deo konferencije u kojem je Savićević govorio o Tumbakoviću kao novom selektoru, obratio se novinaru Vijesti, pitavši ga kad je rekao da su fudbaleri iz Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << bolji od crnogorskih, te da njegova izjava nije dobro prenesena. On je čak novinara dnevnog lista Vijesti Danila Mitrovića pitao da li je bolestan.

Mitrović je uzvratio i pitao Savićevića da li je on možda doktor, a predsednik FSCG je na to rekao:

- Pa kad tako pišeš.

- Stojim iza svojih reči - odgovorio je novinar, a Savićević je nastavio:

- Vi izmišljate - rekao je i obratio se novinarima:

- Evo kakve su vam kolege.

Mitrović se na to nadovezao:

- Baš me briga što vi mislite.

Nakon što je mučna rasprava završena, Savićević je napustio salu, a novinarima se obratio Tumbaković, koji će kao selektor Crne Gore zarađivati 150.000 evra godišnje.

(S. R.)

Autor: Foto: Dado Đilas,Foto: Saša Pavlić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.