ŽUSTRO: Incident u Podgorici na promociji Ljubiše Tumbakovića (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽUSTRO: Incident u Podgorici na promociji Ljubiše Tumbakovića (FOTO)

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana predstavljen je kao novi selektor Crne Gore, ali nije sve prošlo prema protokolu.

Konferencija je počela obraćanjem Dejana Savićevića, predsednika FSCG:
– Došao je i dan da vam predstavimo novog selektora. Fudbalski savez je procenio da je Ljubiša Tumbaković najbolji kandidat da obavlja funkciju šefa struke naše reprezentacije. Potpisali smo ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na dve godine uz opciju da se produži ako se kvalifikujemo na Mundijal – rekao je Savićević, a onda se iskoristio priliku da doda nešto uredniku sportske redakcije TV Vijesti Aleksandru Radoviću.
Kako prenosi ‘Mondo.me’ optužio ga je da nije tačno preneo njegov komentar u vezi boljeg trčanja reprezentativaca Crne Gore iz Srbije u odnosu na njihove crnogorske kolege.
Maliciozan si Sale – rekao je prvi čovek FSCG, a zatim i njegovom kolegi iz dnevnog lista ‘Vijesti’ Danila Mitrovića pitao zbog čega nije preneo jednu od izjava Cice Kranjčara i dodao komentar novinaru ‘da je bolestan’.
Mitrović je odgovorio kontrapitanjem Savićeviću da li je doktor, pa može da postavlja dijagnoze i pokušao da objasni zbog čega nije uradio to što ga je upitao Savićević.
– Stojim iza svojih riječi – odgovorio je novinar Vijesti, a Savićević je nastavio u sličnom tonu: ‘Vi izmšljate’,  i obratio se ostalim novinarima u sali rečima ‘evo kakve su vam kolege’.
Mitrović je na to uzvatio sa: ‘Baš me briga šta vi mislite’, a zatim se javnosti obratio novi selektor ‘sokolova’ Ljubiša Tumbaković.
FOTO: Screenshot – Pozdravljam uvažene predstavnike medija. Drago mi je što sam u Podgorici, imam lepe uspomene iz ovog grada, uvek sam se lepo osećao. Zahvalan sam članovima IO koji su mi ukazali poverenje. Znam da je klupa Crne Gore velika obaveza, ali sam je svesno preuzeo. Zahtevi su uvek veliki, ali ja sam uvek verovao u ono što radim. sa velikim optimizmom ulazim i u ovaj posao – bile su prve reči Tumbakovića kao selektora Crne Gore.
– Svakom poslu prilazim profesionalno i imam veliku želju, motiv da napravimo dobar rezultat. Uvek sam tražio od svoje ekipe da ide na pobedu. Uvek sam verovao u ono što radim. Ne plašim se, sa velikim optimizimom gledam na ono što dolazi. Nadam se da ćemo svi zajedno podići nivo crnogorskog fudbala. Postoji želja i energija da se dokažem i da napravim rezultat – poručio je popularni ‘Tumba’.
Novinari su ga šaljivo upitali kako će mu biti u crvenoj opremi, s obzirom da je u karijeri najviše proveo na klupi beogradskog Partizana.
– Blagi sam daltonista. Šalim se. To je nekada bilo rivalstvo, a danas je malo izgubilo snagu – istakao je Tumbaković.
Pogledaj vesti o: Incident,   Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DEJO OPLEO PO NOVINARU: Da li si bolestan?

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016, 08:00

Predstavljanje novog selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiše Tumbakovića ostala je u senci incidenta, odnosno svađe predsednika FSCG Dejana Savićevića s novinarima...Čim je završen deo konferencije u kojem je Savićević govorio o Tumbakoviću kao novom selektoru, obratio se novinaru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.