DEČAK (12) SE BORI ZA ŽIVOT! Učenika POGODIO GROM dok je igrao fudbal u školi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 07:08

DEČAK (12) SE BORI ZA ŽIVOT! Učenika POGODIO GROM dok je igrao fudbal u školi!

Učenik se bori za život nakon što ga je udario grom u školi u Hertfordširu, u Velikoj Britaniji.

Dvanaestogodišnjak i muškarac u 50-im godinama su pogođeni tokom okružnog fudbalskog turnira u školi Sele u Hertfordu u ponedeljak popodne.

Direktor škole Кris Кvač rekao je: "Nažalost, tokom turnira došlo je do udara groma koji je pogodio nekoliko osoba, od kojih su dvoje, jedna odrasla osoba i jedan učenik druge lokalne srednje škole, prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu na lečenje.

- Celokupno osoblje škole Sele, šira školska zajednica i ja želimo da se zahvalimo hitnoj pomoći, roditeljima i osoblju koji su prisustvovali utakmici i bili od velike pomoći, kao i našim đacima koji su odradili neverovatan posao dok su čekali hitnu pomoć - dodao je.

Dečak je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu Adenbruks u Кembridžu, dok je odrasla osoba prebačena u Bolnicu princeze Aleksandre.

Meteorolozi su u nedelju upozorili da će se Velika Britanija suočiti sa olujnim nepogodama koje donose kišu i munje u određenim oblastima.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.