Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE ČOVEKU ZGADI FUDBAL: Ovakav skandal srpski fudbal ne pamti! (FOTO)

Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” objavio je na svojoj stranici nešto što bi, ukoliko se ispostavi kao istinito, moralo da bude ne samo istraženo, već i najstrože kažnjeno.
Kako je navedeno u statusu, fudbaler Jagodine Srđan Ristić na meču protiv Kolubare je zadobio povredu zbog koje mu je morao biti odstranjen bubreg. Problem je nastao kada je, prema pisanju ovog sindikata, klub pokušao da ceo slučaj zataška jer Rističu nije uplaćivano zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << osiguranje, pa je fudbaler bio bez zdravstvene knjižice.

Ukoliko se ispostavi da su tvrdnje sindikata “Nezavisnost” tačne, nema sumnje da bi klub trebalo kazniti najstrože moguće.
The post DA SE ČOVEKU ZGADI FUDBAL: Ovakav skandal srpski fudbal ne pamti! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Kolubara,   Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi skandal u bednom srpskom fudbalu!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2016

Novi skandal u našem jadnom, bednom fudbalu. Igraču Jagodine Srđanu Ristiću odstranjen je bubreg zbog teške povrede na meču Prve lige Srbije sa Kolubarom. U Sindikatu profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", čiji je predsednik Mirko Poledica, kažu da su u rukovodstvo nekadašnjeg superligaša...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.