Novi skandal u bednom srpskom fudbalu!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal u bednom srpskom fudbalu!

Novi skandal u našem jadnom, bednom fudbalu. Igraču Jagodine Srđanu Ristiću odstranjen je bubreg zbog teške povrede na meču Prve lige Srbije sa Kolubarom. U Sindikatu profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", čiji je predsednik Mirko Poledica, kažu da su u rukovodstvo nekadašnjeg superligaša i osvajača Kupa Srbije pokušali da zataškaju ovaj slučaj.

- Fudbaler Jagodine Srđan Ristić je na utakmici protiv Kolubare u Prvoj ligi Srbije zadobio tešku povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i odstranjen mu je bubreg. Klub je pokušao da zataška ceo slučaj jer igraču nisu plaćali socijalno i zdravstveno osiguranje i nije imao zdravstvenu knjižicu. Predsednik Jagodine je već dugo vremena potpredsednik FSS. Velika je sramota za FSS što takav čovek uopšte može da bude na bilo kojoj funkciji u srpskom fudbalu. Srđanu želimo brz oporavak - stoji na Fejsbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.