Ćurković: Ne interesuje nas šta Šuker radi privatno

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurković: Ne interesuje nas šta Šuker radi privatno

Fudbalski savez Srbije dao je podršku predsedniku Hrvatskog fudbalskog saveza Davoru Šukeru za kandidaturu za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

Predsednik Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji Miodrag Linta hitno je reagovao posle toga i zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da preispita svoju odluku zbog ranijih Šukerovih proustaških izjava.

Potpredsednik FSS Ivan Ćurković izjavio da ga ne zanima šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Davor Šuker radi privatno i da mu neće uskratiti podršku za članstvo u Izvršnom odboru UEFA.

- Recite tom gospodinu Linti da politika nema veze sa sportom. I da negde ima veze, kod nas u Srbiji nema. Mi u Fudbalskom savezu Srbije se družimo sa predstavnicima saveza i olimpijskih komiteta iz celog regiona i logično je da se podržavamo. Sve su to naši prijatelji i poslovni partneri i ne zanima nas šta ko privatno radi - izjavio je za "Naše novine" Ćurković.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.