Ćurčić novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije

Izvor: Studio B, 24.Jan.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije

Fudbalski savez Srbije je na sednici Odbora za hitna pitanja izabrao Radovana Ćurčića za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije.

Ćurčić na mesto selektora mlade reprezentacije dolazi posle trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića, a "orliće" će, ukoliko Evropska fudbalska unija (UEFA) ne promeni odluku oko incidenata u Kruševcu, predvoditi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2015. godine u Češkoj.   

Ovaj 40-godišnji srpski trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je tokom karijere sa klupe predvodio ivanjički Javor, a u par navrata bio je i vršilac dužnosti selektora A reprezentacije Srbije.   

Na sednici FSS, pored imenovanja Ćurčića, Goran Stefanović izabran je za selektora ženske kadetske reprezentacije Srbije do 17 godina.   

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja usvojen je i predlog Trenerske komisije FSS o sastavu budućeg Stručnog odbora, čiji će predsednik biti Branko Babić.   

Za članove odbora izabrani su: Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martić, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević.   

Takođe, na današnjem sastanku odlučeno je da Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FS Srbije, jer više nije član Crvene zvezde, koja ga je predložila u članstvo.   

Sednicom za hitna pitanja predsedavao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Zvanično - Ćurčić nasledio Jankovića!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2013

Fudbalski savez Srbije na sednici Odbora za hitna pitanja izabrao Radovana Ćurčića za novog selektora mlade fudbalske reprezentacije.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.