FSS: Stefanović više nije član IO, Ćurčić selektor

Izvor: Sportal.rs, 24.Jan.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Stefanović više nije član IO, Ćurčić selektor

Na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbiji, koja je održana u četvrtak, usvojena je odluka o izboru Radovana Ćurčića za selektora mlade reprezentacije Srbije, kao i predlog Trenerske komisije FSS o članovima stručnog odbora, dok Đorđe Stefanović više nije član Izvršnog odbora FSS.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ćurčić zvanično selektor 'orlića'

Izvor: B92, 24.Jan.2013

Radovan Ćurčić i zvanično je izabran za selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije...Ćurčić je za selektora "orlića" izabran na sednici Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije održanoj u Sportskom centru u Staroj Pazovi...Bivši trener Javora vodiće mladu reprezentaciju u kvalifikacijama...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.