Čukarički kažnjen zbog rasističkog ispada navijača

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 16:44

Čukarički kažnjen zbog rasističkog ispada navijača

UEFA je odlučila da kazni fudbalski klub Čukarički zbog ispada na utakmici sa Fiorentinom u Leskovcu.

"Brđane" će skupo koštati ispad jednog neodgovornog navijača, tokom susreta četvrtog kola F grupe Lige konferencija na stadionu "Dubočica".

Jedan od gledalaca je uputio rasističku uvredu Ibrahimu Ndijaju tokom prvog poluvremena, zbog čega je arbitar na kratko prekinuo meč.

Usledila je zvanična opomena spikera, a navijač je procesuiran. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bio je to incident, čiji je akter odmah uhapšen i izbačen sa stadiona.

Disciplinska komisija UEFA se oglasila i izrekla kaznu zbog tog čina:

"Čukarički mora da plati 5.000 evra i deo stadiona će biti zatvoren, kada bude predstojeći meč pred svojom publikom, zbog rasističkog ispada navijača".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAZNA ZBOG INCIDENTA U LESKOVCU: UEFA nije imala milosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023

Vinovnik je uhapšen, ali šteta je napravljena...FK Čukarički je kažnjen od strane UEFA zbog neodgovornog ponašanja jednog navijača na utakmici protiv Fiorentine...Akter je odmah uhapšen i izbačen sa stadiona, a UEFA nije imala milosti prema klubu sa Banovog brda, mada je uzela u obzir da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.