Čudesni golovi u Prvoj ligi Srbije: Posle Mesijevog slaloma stigla i kopija Bergkampovog voleja (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Mar.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudesni golovi u Prvoj ligi Srbije: Posle Mesijevog slaloma stigla i kopija Bergkampovog voleja (VIDEO)

Saša Nikodijević iz Metalca (GM) autor jednog od najlepših poteza minulog kola

Ne igra se tako loš fudbal u Srbiji. Naprotiv. Pre nekoliko dana imali ste priliku da se uverite u majstoriju Marka Mehmedovića iz Radnika iz Surdulice, a već u narednom kolu Prve lige Saša Nikodijević iz Metalaca je postigao još jedan gol koji bi - da je viđen na terenima engleske Premijer lige  - verovatno konkurisao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za najlepši u sezoni.

Kao nekad Denis Berkamp, vezista ekipe iz Gornjeg Milanovca „uhvatio“ je volej sa ivice kaznenog prostora i na efektan način matirao golmana Mitrovića. Bio je to vodeći gol ekipe Vladice Petrovića na gostiovanju u Mrštanama, gde je pobedom nad Moravac Orionom (2:0) izbio na drugo mesto tabele  koje garantuje direktan plasman u Supelrigu.

Tačku na trijumf Milanovčana stavio je Dejan Đenić u 76. minutu, ali među najboljim pojedincima meča bio Ovusu Kontor, 23-godišnji levi bek iz Gane, koji je jednim prodorom prevario čak trojicu igrača, pre nego što je jednog od njih naterao da napravi faul.

Dokaz da ima šta da se vidi i na srpskim terenima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.