Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveno-beli nagrađuju navijače za lojalnost

Fudbalski klub Crvena zvezda riješio je da nagradi navijače tako što je odlučio da smanji cijene ulaznica za sve tribine.

Umjesto dosadašnjih 300, 400 i 500 dinara karte za duel sa Voždovcem će koštati 200 dinara za sjevernu tribinu, 300 za istočnu i 400 dinara za zapadnu tribinu.

Aktuelni šampion Srbije drži prvo mjesto na tabeli Superlige, poslije dvije pobjede protiv ekipa Metalca i Mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i remija sa Napretkom iz Kruševca.

Meč sa Voždovcem biće odigran u srijedu od 20:30, a blagajne će raditi u utorak od 11 do 16 časova i u sredu od 11 do početka utakmice.

(b92)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.