Četiri fudbalska superligaša u subotu u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2023, 09:21

Četiri fudbalska superligaša u subotu u Nišu

Nedelja je nekad bio dan za fudbal, ali to će ovog vikenda biti za reprezentativni jer će u Nišu biti odigrane dve prijateljske utakmice četiri superligaša. Prvo će u subotu, 9. septembra od 16 sati na stadionu na Bubnju surdulički Radnik igrati sa Napretkom iz Kruševca, a onda od 18 sati na stadionu "Čair" niški Radnički ugostiće imenjaka iz Kragujevca.

Pauzu u šampionatu zbog obaveza reprezentacije dva superligaša sa juga Srbije iskoristiće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da provere formu, a oba će to učiniti u Nišu.

Surdulički Radnik i Napredak iz Kruševca naći će se "na pola puta" i u Nišu, na stadionu na Bubnju, odigraće prijateljski susret. Radnik je trenutno 10. na tabeli sa po pobedom i porazom i četiri remija dok Kruševljani zauzimaju 12. mesto sa dve pobede, remijem i tri poraza.

Meč počinje u 16 sati.

Dva sata kasnije, na stadionu "Čair" niški Radnički ugostiće Radnički iz Kragujevca, jedinu ekipu kojoj je uzeo bodove ove sezone. Bilo je to u petom kolu, a rezultat je bio 4:1.

Ova dva tima zauzimaju poslednja dva mesta, a Kragujevčani nemaju nijedan bod dosad.

Biće ovo uvertira pred 7. kolo Superlige koje je narednog vikenda u kom Radnički dočekuje IMT, a Radnik igra sa Partizanom u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.