Čelsiju ukinuta zabrana: Hoće li biti pojačanja?

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsiju ukinuta zabrana: Hoće li biti pojačanja?

Fudbalski klub Čelsi moći će da dovodi pojačanja u predstojećem prelaznom roku, pošto mu je odlukom Suda za sportsku arbitražu (CAS) ukinuta suspenzija. Plavi su u februaru ove godine kažnjeni od strane FIFA zbog kršenja pravila o transferu maloletnih fudbalera i tad im je izrečena zabrana dovođenja igrača u naredna dva prelazna roka.   Posle uložene žalbe CAS, ta kazna je prepolovljena, pa su timu sa Stamford Bridža omogućene transfer aktivnosti u januaru.   Čelsi će kao naknadnu, ipak, morati da plati 300.000 švajcarskih franaka.   Biće zanimljivo videti kako će klub sada reagovati i da li će biti pojačanja u predstojećem prelaznom roku.   Mlada ekipa Frenka Lamparda...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Čelsijevi navijači napravili spisak želja, i Srbin na listi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2019

Živnulo je sve oko "Stamford bridža" kada je Sud za sportsku arbitražu (CAS) uvažio žalbu Čelsija i omogućio londonskom klubu da već u januarskom prelaznom roku može da dovodi nove fudbalere, poslije zabrane u prethodne dvije fudbalske pijace zbog kršenja pravila prilikom kupovine mladih igrača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.