Čelsi oslobođen!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi oslobođen!

Kuju se planovi za zimske transfere.

Februara ove godine Čelsi je dobio kaznu od strane FIFA organizacije zbog nepoštovanja pravila u transferima igrača mlađih od osamnaest godina.

Suspenzija je određena na dva transfer roka, "plavci" su propustili letnji, ali posle uložene druge žalbe klub iz Londona će moći da kupuje u narednom, januarskom roku.

Čelnici Čelsija su se po drugi put žalili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na odluku, prva im je odbijena u aprilu dok je sada sud za sportsku arbitražu (CAS) presudio u njihovu korist.

Postavlja se pitanje ko će biti prvo pojačanje, bili su neki letnji planovi za kupovinu u komšiluku, možda se ti transferi sada ubrzaju pogotovo ako "plavci" osiguraju plasman u narednu rundu Lige šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsiju ukinuta zabrana: Hoće li biti pojačanja?

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2019

Fudbalski klub Čelsi moći će da dovodi pojačanja u predstojećem prelaznom roku, pošto mu je odlukom Suda za sportsku arbitražu (CAS) ukinuta suspenzija. Plavi su u februaru ove godine kažnjeni od strane FIFA zbog kršenja pravila o transferu maloletnih fudbalera i tad im je izrečena zabrana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.