Izvor: Beta, 04.Nov.2009, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA može do osmine finala Lige šampiona

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač moskovskog CSKA Miloš Krasić ocenio je u sredu da njegov klub može da se kvalifikuje u osminu finala Lige šampiona, iako dva kola pre kraja ima tri boda manje od drugoplasiranog Volfsburga.

Ruska ekipa u utorak je odigrala 3:3 protiv domaćeg Mančester junajteda u Grupi B, a Krasić je postigao jedan gol za CSKA.

"Imamo dobru ekipu, što smo pokazali protiv Mančestera. Borićemo se do kraja. Možemo da pobedimo Volfsburg kod kuće i Bešiktaš u Istanbulu, iako su to jake ekipe", kazao je Krasić za sajt Evropske fudbalske unije.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gol Krasića za bod u Mančesteru

Izvor: 24sata, 04.Nov.2009

Srpski reprezentativac Miloš Krasić sigurno je jedan od igrača koji je obeležio mečeve 4. kola Lige šampiona koji su odigrani u utorak uveče. On je postigao vodeći gol za CSKA u remiju Moskovljana na Old Trafordu 3:3 i prikazao veoma dobru partiju.

Nastavak na 24sata...

Čelsi i Porto u drugoj fazi

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2009

BEOGRAD, 3. novembra 2009. (Beta) - Fudbaleri Atletiko Madrida izgubili su šansu da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona, pošto su na svom terenu odigrali 2:2 sa Čelsijem, liderom grupe D. Atletiko je treći sa samo dva osvojena boda iz četiri kola, a večeras mu je bila potrebna pobeda...

Nastavak na NaDlanu.com...

Krasić: CSKA može do osmine finala LŠ

Izvor: Sportal.rs, 04.Nov.2009

Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač moskovskog CSKA Miloš Krasić ocenio je da njegov klub može da se kvalifikuje u osminu finala Lige šampiona, iako dva kola pre kraja ima tri boda manje od drugoplasiranog Volfsburga.

Nastavak na Sportal.rs...

Đavolski Miloš Krasić

Izvor: Večernje novosti, 04.Nov.2009

Sjajna partija srpskog reprezentativca u dresu moskovskog CSKA protiv Mančester junajteda (3:3). Plavokosog asa na "Old Trafordu", osim domaćina, "snimao" i Milan

Nastavak na Večernje novosti...

Krasić: Igraće CSKA osminu finala LŠ

Izvor: Mondo, 05.Nov.2009, 11:22

'Borićemo se do kraja.. Imamo realne šanse da pobedimo Volfsburg kod kuće, a potom i Bešiktaš u Istanbulu', kaže srpski reprezentativac koji je blistao u meču sa Mančester junajtedom na Old Trafordu (3:3)

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.