ČELSI POTVRDIO: Konte je novi trener!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELSI POTVRDIO: Konte je novi trener!

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte od naredne sezone biće menadžer Čelsija, saopštio je londonski klub na svom sajtu.

Konte je potpisao trogodišnji ugovor sa novim klubom, u koji dolazi po završetku Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Veoma sam uzbuđen što ću raditi u Čelsiju. Ponosan sam jer ću posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << reprezentacije moje zemlje biti u Londonu. Radujem se novim obavezama i izazovu kakav je Premijer liga", rekao je Konte za klupski sajt.

Konte će biti peti Italijan na klupi "plavaca", posle Djanluke Vijalija, Klaudija Ranijerija, Karla Anćelotija i Roberta Di Matea.

Trenersku karijeru počeo je u Arecu, vodio je Bari i Sijenu, a potom je sa Juventusom za tri godine osvojio isto toliko titula u Seriji A. Sa torinskim timom osvojio je rekordna 102 boda u italijanskom šampionatu, a od 2014. godine predvodi Azure.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konte i zvanično novi trener Čelsija

Izvor: Beta, 04.Apr.2016

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Čelsijem, saopštio je danas taj premijerligaš.Sadašnji selektor Italije će na klupi Čelsija zameniti privremenog trenera Gusa Hidinka, a ekipu će preuzeti nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj."Veoma sam uzbudjen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.