Izvor: HotSport.rs, 06.Sep.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČELIČENJE: Kod Kompanija nema protekcije, petogodišnju kćerku ‘pokosio’ žešće nego protivničkog napadača (VIDEO)

Svima koji prate fudbal poznato koliko je beskompromisan Vensan Kompani, ali teško je ko mogao da zamisli da će i sopstevnu kćer oboriti kao da je u pitanju napadač koji juriša ka golu koji njegova ekipa brani.

Naime, posle pobede protiv Sautemptona, kao što to tradicija nalaže deca fudbalera su utrčala u teren. Malena devojčica je pomislila da može da utekne ocu, ali je on onda iskoristio svo svoje fudbalsko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << umeće i “pokosio” je, istina blago ali dovoljno da ona padne.

(Izvor: Youtube/Thinks I like)
Da je sudija bio tu nema sumnje da bi Kompani kao poslednji igrač odbrane distog momenta zaradio crveni karton.
The post ČELIČENJE: Kod Kompanija nema protekcije, petogodišnju kćerku ‘pokosio’ žešće nego protivničkog napadača (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.