Bonućijeva objava podelila Apenine, kajanje ili licemerje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 15:57

Bonućijeva objava podelila Apenine, kajanje ili licemerje? (foto)

Svi se dobro sećamo šta se dogodilo pre godinu dana.

Tema broj jedan u svetu jeste ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda u Mineapolisu što je prouzrokovalo nemire širom zemlje.

Povodom dešavanja oglasili su se i fudbalski klubovi, treneri i fudbaleri, a među njima i Leonardo Bonući koji je na svojim društvenim mrežama poslao jasnu poruku "Ne rasizmu".

U čemu je problem?

Ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbala nisu zaboravili način na koji se poneo prema tada sopstvenom saigraču Moiseu Kinu koji se našao na meti rasističkih uvreda navijača Kaljarija.

Sve se dogodilo prošlog maja, tada je Bonući istakao da je "krivica 50:50 i da Kin nije trebalo da se raduje na taj način", aludirajući na to da je napadač raširio ruke prema navijačima koji su ga vređali.

Fudbaler Juventusa je dobio mnogo odgovora koji su ga podsetili na njegove reči.

#NOTORACISM pic.twitter.com/3WaoaIuPYM

— Leonardo Bonucci (@bonucci_leo19) June 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.