Bomba u Zvezdi, stiže Darko Lazović

Izvor: B92, 30.Jul.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bomba" u Zvezdi, stiže Darko Lazović

Srpski fudbaler Darko Lazović mogao da bi da se vrati u Beograd i ponovo obuče crveno-beli dres.

Kako je preneo Mozzartposrt, Crvena zvezda je na pragu dogovora sa Lazovićem, kome je istekao ugovor sa Đenoom, a odbio je ponude iz Kine, Emirata i Turske.

Kako stoji u daljem tekstu, ukoliko se iz Italije neko bude javio sa odgovoarajućom ponudom to bi pokvarilo Zvezdi čitav posao, ali kako se trenutno čini do toga neće doći i Lazović bi uskoro ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogao da se nađe u crveno-belom dresu.

Srpski šampion je za prvu godinu ugovora spreman da nekadašnjem kapitenu izdvoji 600.000 evra uz odgovarajuće bonuse u slučaju dobrih timskih i individualnih rezultata.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda,   Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.