Fudbaleri Crvene zvezde u dobrom raspoloženju putuju u Helsinki

Izvor: RTS, 30.Jul.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Crvene zvezde u dobrom raspoloženju putuju u Helsinki

Vidno raspoloženi, fudbaleri aktuelnog prvaka naše zemlje stigli su na Aerodrom "Nikola Tesla", odakle će otputovati u glavni grad Finske, gde će odigrati revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Helsinkija.
Trener Vladan Milojević poveo je 21 igrača, među kojima nema Branka Jovičića, koji se teško povredio u prvom duelu u Beogradu i završio je polusezonu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ni suspendovanog Marka Gobeljića.

Na prvo evropsko gostovanje ide i poslednje pojačanje Žander Santana.
Na spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Filip Stojković, Miloš Degenek, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, El Fardu Ben, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.
Zvezda ima prednost od dva gola razlike pošto je u prvom susretu na našem najvećem stadionu trijumfovala sa 2:0, golovima Boaćija i Pavkova.
Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Radovan Pankov, pred odlazak na revanš protiv Helsinkija, kažu da su uvereni u prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
Ivanić ističe da poznaje uslove u Finskoj i teren tamošnjeg prvaka, gde je prošle godine sa BATE-om slavio pobedu od 2:1.
"Najbitniji nam je prolazak, imamo sjajan rezultat (2:0) iz prve utakmice. Očekujemo da potvrdimo plasman dalje. Naravno, uz dobru igru", rekao je Ivanić.
Revanš susret sa Helsinkijem igra se u sredu sa početkom u 18.00.
Radio-televizija Srbije direktno će prenositi ovaj susret na svom prvom programu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.