Bolt konačno zaigrao na fudbalskom meču FOTO

Izvor: B92, 31.Avg.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolt konačno zaigrao na fudbalskom meču FOTO

Nekada najbolji atletičar sveta Jamajčanin Jusein Bolt odigrao je svoju prvu fudbalsku utakmicu u dresu australijskog Central Koust Marinersa.

On je učestvovao u ubedljivoj pobedi svoje ekipe nad Central Koust Selektom 6:1.

Bolt je u ovom prijateljskom meču ušao u igru u 71. minutu i do kraja imao jednu šansu posle hitrog trka kao u vreme dok je rušio rekorde u sprintu.

Tridesettdvogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bolt priznao je da se još uvek prilagođava na fudbal i razumevanje igre.

"Najveća stvar mi je da se razumem sa saigračima, gde da budem i učim. Što više budem trenirao biću bolji", rekao je Bolt, a prenose lokalni mediji. T

rener Central Koust Marinersa Majk Malvi, koji će doneti ocenu o probi Bolta, bio je zadovoljan partijom Jamajčanina.

"Nije se osramotio, čak može da bude ponosan. Pokreti sa fudbala i atletike su drugačiji, ali je danas pokazao dobre veštine", rekao je Malvi, ali nije mogao da odgovori da li će Bolt dobiti ugovor kako bi debitovao u australijskoj ligi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.