Boban pustio suzu zbog Modrićevog govora

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2018, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban pustio suzu zbog Modrićevog govora

Na istorijskoj svečanosti za hrvatski fudbal i sport bio je prisutan i Zvonimir Boban. Pogledajte kako je reagovao na Modrićeve izjave...

"Velika je čast i predivan trenutak stajati ovde s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih saigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje porodice jer bez njih nikada ne bih postao ovo što jesam", poručio je kapitan 'Vatrenih' koji se zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i kapitanu generacije '98 Zvonimiru Bobanu.

"On je bio moj uzor i inspiracija. Oni su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat. Bili su mi velika inspiracija i kao ekipa napravili su to da verujemo da i mi možemo napraviti nešto veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi. Voleo bih pohvaliti i moju Hrvatsku. Imali smo predivno leto, hvala vam na podršci i predivnim emocijama", poručio je Modrić, dok Boban, koji je sedio u publici nije mogao sakriti suze.

Les larmes de Zvonimir Boban (ancien capitaine Croate), après le discours de Modric :"C'était mon idole et mon inspiration"#TheBestEnMegapic.twitter.com/7zeTLUnbph

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.