Blekpul pod istragom

Izvor: RTS, 11.Nov.2010, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blekpul pod istragom

Fudbalski klub Blekpul nalazi se pod istragom Premijer lige zbog činjenice da je na prvenstvenom meču protiv Aston Vile menadžer Ijan Halovej izveo na teren rezervni tim.

Halovej je u utakmici 12. kola Premijer lige u Birmingemu, u kojoj je njegov tim poražen od domaćina sa 3:2, napravio čak deset izmena u timu u odnosu na susret prethodne runde sa Evretonom.

Menadžer Blekpula je velike pretumbacije u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipi opravdao prenatrpanim kalendarom i činjenicom da će njegovi izabranici odigrati čak četiri utakmice za 14 dana.

"Ukoliko Blekpul bude optužen, podneću ostavku", poručio je Halovej koji je priznao da je najkvalitetnije igrače odmarao za predstojeći suret sa posledenjeplasiranim Vesthemom.

Premijer liga je prošle sezone kaznila Vulverhempton sa 25.000 funti zbog izostavljanja deset najboljih igrača na utakmici sa Mančester Junajtedom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Blekpul s rezervama igrao protiv Vile, klub pod istragom

Izvor: Blic, 11.Nov.2010

Fudbalski klub Blekpul nalazi se pod istragom Premijer lige zbog činjenice da je na sinoćnom prvenstvenom meču protiv Aston Vile menadžer Ijan Halovej izveo na teren rezervni tim...Halovej je u utakmici 12. kola Premijer lige u Birmingemu, u kojoj je njegov tim poražen od domaćina sa 3:2, napravio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.