Bivši fudbalski reprezentativac Dušan Petković uhapšen u Holandiji zbog šverca kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 20:31

Bivši fudbalski reprezentativac Dušan Petković uhapšen u Holandiji zbog šverca kokaina

Bivši fudbaler i sin nekadašnjeg jugoslovenskog fudbalera i selektora SCG Ilije Petkovića, Dušan Petković, uhapšen je u Holandiji, u sklopu velike zajedničke akcije Srbije, Belgije, Holandije, Evropola i Evrodžasta, u kojoj su uhapšeni pipadnici kriminalne grupe zbog šverca 115 kilograma kokaina, preneli su danas beogradski mediji.

Petković je uhapšen zajedno sa Damjanom Roganovićem, preneo je Blic.

Telegraf piše da je Damjan Roganović pripadnik klana ''Amerika'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milana Roganovića, koji je ubijen 1997. u Beogradu i dodaje da je, prema nezvaničnim informacijama, Petković uhapšen u subotu, ali je potom pušten.

Petković i Roganović uhapšeni su u zajedničkoj međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, BIA, MUP, nadležnih javnih tužilaštava Belgije i Holandije, Evropola i Evrodžasta zajedno sa još osam osoba.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bizarna priča o srpskom fudbaleru, njegovom pastorku i 115 kila kokaina

Izvor: Blic, 30.Nov.2022, 00:44

Priča o privođenju Dušana Petkovića, poznatog bivšeg fudbalera, i Damjana Roganovića, inače sina ubijenog kriminalca Roganovića, u vezi sa istragom šverca 115 kilograma kokaina, večeras je dobila novi zaplet kada su beogradski mediji objavili da je Petković pušten na slobodu nakon informativnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.