Bivši fudbaler Zvezde u Novom Pazaru

Izvor: B92, 19.Avg.2022, 20:48

Bivši fudbaler Zvezde u Novom Pazaru

Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je ofanzivnog veznog igrača Nenada Gavrića, koji će u tom superligašu ostati do kraja sezone.

"Tu sam najviše zahvaljujući treneru Vladimiru Gaćinoviću. Sećanja iz zajedničkog perioda provedenog u Radničkom iz Nišu su sjajna. Pružao sam partije karijere pretprošle sezone, postigao devet golova i dodao šest asistencija. Voleo bih da to ponovim i odužim se ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su me ovde sjajno prihvatili", rekao je Gavrić.

Taj rođeni Šapčanin neće biti u kombinaciji za večerašnju utakmicu sedmog kola Super lige Srbije sa kruševačkim Napretkom u Novom Pazaru, a ekipi bi na treningu trebalo da se priključi u ponedeljak.

"Dopada mi se priča u Pazaru. Momci su vezali tri pobede. Šteta što nije bilo bodova u prva tri kola, ali i ovo bi svi oberučke prihvatili da im je neko ponudio pre početka sezone", ocenio je 30-godišnji Gavrić.

On je poslednji angažman imao u grčkom Ksantiju, a pre toga igrao je za za kazahstanski Kaspij iz Aktaua, Radnički iz Niša, Napredak, Mačvu, Mladost iz Lučana, Vojvodinu i Crvenu zvezdu, s kojom je bio prvak Srbije 2015/16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.