Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2023, 12:24

Bio je velika nada Reala, a onda se zaljubio u 18 godina stariju milionerku, roditelji hteli da ga se odreknu

Serhio Karaljo je sanjao da postane zvezda Real Madrida dok je prolazio omladinske kategorije kluba. Umesto karijere fudbalera, postao je poznat po braku sa milionerkom.
Karaljo je u omladinskim kategorijama važio za velikog talenta u Realu, ali njegova tranzicija iz omladinskog u seniorski fudbal nije prošla najbolje.
Već sa 24 godine Karaljo je odlučio da ostavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << fudbal, iako se takva odluka nazirala i mnogo pre toga, piše Nova.








View this post on Instagram


















A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)


Uprkos tome što se nije ostvario kao fudbaler, Karaljo danas živi u luksuzu, a sve to zbog braka sa Karolin Stenbjuri, koja je 18 godina starija.
Njena porodica važi za jednu od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a pre Karalja bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Kemom Habibom, s kojim ima troje dece.
Karolin je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice, a Karaljo je gotovo uvek sa njom i redovno se snimaju za društvene mreže.
Njih dvoje su se upoznali dok je Karaljo studirao u SAD.
– Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga sveta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer – rekao je Serhio za „Mundo Deportivo“.








View this post on Instagram


















A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)


Posle rastanka s Real Madridom, Karaljo je se nije vraća u Španiju, a s Karolin se trajno preselio u Dubai.
Iako je mnogima njihova ljubav čudna, oni uživaju i već godinama su nerazdvojni. Venčali su se 2021. godine, a često zajedno posećuju egzotične destinacije.








View this post on Instagram


















A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)


I Karolin je jednom progovorila o tome što moraju da prolaze kroz brojne osude javnosti.
– Mislim da nijedan otac ne sanja da njihov zlatni dečko izlazi sa ženom starijom od njega. Zapravo smo kada izađemo Serhio i ja izgledali kao majka i sin – iskrena je bila Karolin.
Zreliji su i znaju šta žele od života: Evo zašto žene vole starije muškarce

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.