Bin Hamam se žali na odluku o suspenziji

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bin Hamam se žali na odluku o suspenziji

Predsednik Azijske fudbalske konfederacije Mohamed bin Hamam žaliće se na odluku Etičke komisije Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) da ga privremeno suspenduje zbog umešanosti u korupciju.
Etička komisija FIFA je suspendovala bin Hamama i potpredsednika FIFA Džeka Vornera, jer su navodno davali mito delegatima KONKAKAF–a u iznosu od po 40.000 dolara, kako bi glasali za Hamama na izborima za predsednika FIFA 1. juna u Cirihu.
Bin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Hamam smatra da je „kažnjen i pre nego što mu je pronađena krivica”.
– Način na koji se vodi ovaj proces nema nikakve veze sa osnovnim principima pravde. Praktično, već se na početku procesa odlučilo o njegovom ishodu – rekao je bin Hamam koji se u nedelju povukao iz trke za prvog čoveka FIFA.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.