Bilić pravi pakleni tim - Najzvučnije pojačanje stiglo na preglede! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić pravi pakleni tim - Najzvučnije pojačanje stiglo na preglede! (foto)

''Čekićari'' će imati zaista moćan tim.

Fudbalski klub Vest Hem završiće uskoro još jedno ogromno pojačanje, pošto je Havijer Ernandes Ćićarito stigao u London na preglede!

Meksikanac je uhvaćen na delu, pojavila se fotografija iz Londona, tako da se u toku sutrašnjeg dana očekuje zvanična potvrda transfera.

Ćićarito >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je prethodne dve sezone proveo u Bajer Leverkuzenu, a pre toga je igrao i na pozajmici u Real Madridu, iz Mančester junajteda.

Sada stiže kao četvrto veliko pojačanje u Vest Hem, posle Džoa Harta, Pabla Zabalete i Marka Arnautovića.

Nema sumnje da će Slaven Bilić ponovo napraviti jak tim i popraviti skor iz prošle sezone koja je bila za zaborav.

West Ham's new star man just completed his medical at the independent in Stepney 😍⚒ @ExWHUemployee @Baz1980WHU pic.twitter.com/77vYzantr1

— Dan smith (@smudgersmith77) July 24, 2017
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.