Benzema se poigrava – tri gola na tri utakmice za Saudijce VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 19:51

Benzema se poigrava – tri gola na tri utakmice za Saudijce VIDEO

Francuski fudbaler ponovo je bio strelac za Al Itihad u koji je stigao ovog leta iz Real Madrida - opet je pogodio u meču arapskog Kupa šampiona.

Francuz je bio precizan sa penala i tako postigao svoj treći gol na prva tri meča za ovaj saudijski klub.

Benzema je, osim tri gola, upisao i dve asistencije u pomenuta tri meča i jasno je da će mu fudbal koji je izabrao da igra biti mačiji kašalj i prilika za neke nove rekorde u svakom takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Al-Itihad je danas savladao ekipu Al-Šorta iz Iraka rezultatom 2:1, uz gol Francuza sa 11 metara, za pobedu u 84. minutu.

Bio je to treći trijumf ekipe iz Džede u okviru arapskog Kupa šampiona, posle pobeda nad tuniskim Sfaksienom (1:0) i ekipom Tunisa (2:1).

U sva tri meča Benzema je imao prelomnu napadačku ulogu i najviše doprineo da njegov tim bude u seriji trijumfa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlahović dotukao Real iz Madrida

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2023, 10:24

U noći između srijede i četvrtka, fudbaleri Juventusa savladali su Real Madrid rezultatom 3:1 u prijateljskom meču u Orlandu. Posljednji gol za torinsku ekipu postigao je Dušan Vlahović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.