Sergej se polako isplaćuje Al-Hilalu – novi gol Srbina za Saudijce VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 17:28

Sergej se polako isplaćuje Al-Hilalu – novi gol Srbina za Saudijce VIDEO

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić bio je strelac u pobedi Al-Hilala protiv Vidada 2:1 u meču arapskog Kupa šampiona.

To je Srbinu bio i prvi gol u zvaničnim utakmicama za novi klub, pošto je već bio strelac u nedavnom prijateljskom duelu

Al Hilal je u meču 3. kola arapskog Kupa šampiona savladao marokanski tim rezultatom 2:1, a gol za Saudijce, pored Sergeja, postigao je još jedan skupo plaćen igrač i pojačanje kluba iz Rijada ovog leta - Ruben >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Neves.

Bila je ovo prva pobeda Al-Hilala u arapskom Kupu šampiona kojom je ostvaren i plasman u narednu rundu ovog takmičenja.

Sergej je pogodio mrežu rivala u 41. minutu pošto je spretno reagovao na dodavanje sa desne strane, postavio je nogu u pravom trenutku i savladao golmana marokanskog tima.

Vidad je u 64. minutu izjednačio, Burati je pogodio za 1:1, no sreća Marokanaca kratko je trajala jer su već u narednom napadu primili gol.

Portugalac Ruben Neves, koji je nedavno stigao iz Vulverhemptona, u 66. minutu je doneo novo vođstvo Al-Hilalu, ispostavilo se i trijumf.

SMS i Ruben Neves su se tako počeli isplaćivati Al Hilalu, veliki novac klub je investirao u njihov transfer, ali za njih tek slede prava iskušenja... Ovo takmičenje zapravo i nije toliko bitno u odnosu na izazove koje im slede u prvenstvu i azijskoj Ligi šampiona gje tim iz Saudijske Arabije ima velike ambicije.

Poznati trofejni trener Žorž Žesus, osim Sergeja i Nevesa, na raspolaganju ima i još nekoliko poznatih imena: tu su od ove sezone Kalidu Koulibali, Malkom, a od ranije i Peruanac Kariljo,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benzema se poigrava – tri gola na tri utakmice za Saudijce VIDEO

Izvor: B92, 02.Avg.2023

Francuski fudbaler ponovo je bio strelac za Al Itihad u koji je stigao ovog leta iz Real Madrida - opet je pogodio u meču arapskog Kupa šampiona...Francuz je bio precizan sa penala i tako postigao svoj treći gol na prva tri meča za ovaj saudijski klub...Benzema je, osim tri gola, upisao i dve asistencije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.