Barsini igrači slave Mesijevu Zlatnu loptu u avionu (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 12.Jan.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsini igrači slave Mesijevu Zlatnu loptu u avionu (VIDEO)

Mesi je osvojio Zlatnu loptu, ali utisak je da je pobednik Barselona. Još od 1988. godine i trija Holanđana u dresu Milana (Van Basten, Gulit, Rajkard) nije se desilo da igrači jedne ekipe zauzmu prva tri mesta u ovom prestižnom izboru. Mesi, Ćavi i Inijesta, redosled nije ni bitan, ali trojca najboljih su tu.
Pobednik je ipak Argentinac, za mnoge neočekivano, ali ko može da kaže da je nezasluženo? U ovom slučaju trofeji nisu bili odlučujuć faktor, već isključivo fudbalsko >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << umeće i veština, a danas je Mesi u tome neprikosnoven.
Kakav duh vlada u Barsi, pokazuje i ovaj snimak iz aviona, nakon ceremonije dodele nagrada. Skromnost, drugarstvo i poštovanje između ovih majstora ih samo može učiniti još boljim timom. I naravno, svi su prošli Barsinu omladinsku školu, a teško je i zamisliti da do kraja karijere neki od njih trojice promeni klub.

Nastavak na DupliPas.com...






Povezane vesti

Mesi, Ćavi i Inijesta nazdravljali na 10.000 metara (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Jan.2011, 10:12

Fudbaleri Barselone, Lionel Mesi, Ćavi Ernandes i Andres Inijesta bili su u najužem izboru za "Zlatnu loptu" namenjenu najboljem igraču na planeti...Ishod je poznat, a bez obzira što mnogi smatraju da Argentinac nije zaslužio ovo priznanje, to nije narušilo odnose između pomenute trojice...Betis...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.